Belépés
E-mail
Jelszó
   
Bevezetés a Kabala hagyományába - Radics János

Bevezetés a Kabala hagyományába az Egyetemes Életfa /teremtés modell/ megismerése, egymásra épülő ezoterikus analógiák szintézisében. /sokinformációs önismereti út/

Önismeret, Életfa és Taro archetípus alapján teremtő kódolás személyiségfejlesztés és elemzés a nap jegykód alapján. /születési adatokból /

Triádelmélettel feltárni és a képletszámítással, kódolással /tézis, antitézis, szintézis alapján/, teljes harmónia és az egyensúly helyreállítása.

Feltárni a Karma – genetika kódját, Érzelem - Lélek kódját, és a gondolatok tisztánlátás, Harmadik szem kódját. Ennek alapján tudatos teremtés, tisztulás, tanulás, egységesítés.

Bevezetés az Életfába, a Tarotba, és a triádelméleti kódolási számmisztikai képletszámítási gyakorlatokban. Életfa és a tarot szimbólumok gyökéreredeti hármas jelenései, és a teremtési elvek/ számok/ nem csak mennyiségi, hanem ősi minőségi jelentéseinek megértése.

A betűk a számok egyetemes üzenetei, személyes képletszámítás, kódolás, saját beavatási térkép.

Karma genetika és fogantatás (Involúciós és evolúciós folyamatok)

A forráskeresőknek ajánlom, hogy a közös kommunikációs és információs nyelvezethez szükséges teljes elhatározás és kitartás, és megtanulni az Egyetemes Életfát analógiák szintézisében, és a 22 Szent Szakrális szimbólumot /Tarot/ szintén gyökéreredeti hármas jelentése, minden struktúrája és analógiája szintézisében. Ez a közös információs nyelvezet ahhoz, hogy kódolni tudjunk egy önújrateremtő programban. A legfontosabb az információ, megfigyelés és megelőzés.

Az adatbázis /napjegy kód/ alapján kabala, TM mantra kiszámítása elkészítése. Szellemtan, lélektan pszichológia önismeret személyiségfejlesztés.

 

2011.01.08.
vissza