Belépés
E-mail
Jelszó
   
Mesterséges betegség-e az AIDS?

Vajon az AIDS mesterséges betegség? Tényleg a HIV okozza az AIDS-et?
Ez a rovat több olyan AIDS-hez kapcsolódó cikket mutat be, melyek témáját korábban megpróbálták eltitkolni a nyilvánosság elől.

A cikk Dr. Robert Strecker 1990 augusztusában tartott előadása alapján készült.

Köszönöm, hogy itt lehetek köztetek, és hogy megtiszteltek szíves figyelmetekkel. Az AIDS-ről fogunk beszélgetni egy kicsit. Az AIDS-ről mindnyájan sokat hallottunk már, de őszintén szólva, amit a médiákon át nap, mint nap hallunk, annak a nagy része csupán kitaláció. Mi teljesen véletlenül keveredtünk bele ebbe a témába. Hogyan is történt mindez?
1983 körül a fivéremmel együtt egy nagy dél-kaliforniai bank biztosítás tervezetén dolgoztunk, és mivel ez 1983-ban történt, nem tudhattuk előre, hogy az AIDS majdan milyen jelentőséget fog nyerni. Ezért a közel 30 000 ember biztosítási tervének írása közben úgy döntöttünk, hogy az AIDS árát mi magunk fogjuk meghatározni. Ám ez nem csak az AIDS mibenlétének problémáját vetette fel, hanem érdeklődővé tett bennünket aziránt is, hogy eddig vajon mit publikáltak az AIDS-ről. Miközben a kérdésekre kerestük a választ, arra a következtetésre jutottunk, hogy az AIDS valójában egy ember által készített mesterséges betegség. Szó sincs arról, hogy csak úgy előjött volna az afrikai esőerdőkből, vagy hogy valamiféle majom vírus, meg hogy néhány majom fenékbeharapott egy pár afrikait, aztán puff, már is van 100 000 AIDS fertőzöttünk.
Ezt a vírust laboratóriumban fejlesztették ki. 30-40 évvel ezelőtt kezdtek el dolgozni rajta. Feltehetjük most magunknak a kérdést, hogy vajon mikor jelent meg ténylegesen az AIDS, ha egyszer már olyan régóta írnak róla, és annyi ideig próbálták létrehozni. Meg hogy miért nem jelentette be senki, hogy „Hé, képzeld, sikerült végre létrehoznunk egy olyan vírust, ami tönkre teszi az immunrendszert, és megöli az embereket!” És ha az emberek felfognák, hogy ez a vírus nem a homoszexuálisokat támadja meg, vagy hogy nem a drogosokat veszélyezteti, hanem hogy tömegpusztító fegyverként tudatosan fejlesztették ki, azt hiszem, mindannyiunknak megváltozna a hozzáállása.
Van két témakör, amiről a többség egyáltalán nem tud semmit. Az egyik az efféle kísérletezések előzménye. Néhány hete olvastam a Los Angeles Times-ban, hogy egy Washington állambeli kis városkának rengeteg lakosában fejlődött ki valamiféle különös rák. És természetesen azok az emberek, akiknek a családja hirtelen rákos lett, mind egy atomerőmű közelében laktak. A cikkben a fő kérdés ez volt: vajon a rákot ez az erőmű okozza? Nos, ezt a lehetőséget természetesen elutasították, és az orvosok mind úgy vélték, hogy „Ezek az emberek őrültek. Csak véletlen egybeesés az egész.”
De, mint kiderült, valójában az erőmű radioaktív sugárzást bocsátott ki az atmoszférába. Ez bizonyára nem véletlen kibocsátás volt, hanem szándékos, amivel a környező lakosságon akarták tesztelni a kiszabadult radioaktív sugárzás hatásait. Ezek után már lehet róla valami sejtésünk, hogy a kormány mikre is képes valójában.
Nézzük csak meg egy kicsit a CDC (Járványügyi Központ) történelmét, és az olyan kísérletek történelmét, melyeket az Egyesült Államok lakosságán annak tudomása, vagy beleegyezése nélkül hajtottak végre. Vegyük például az olyan könyveket, mint Packsman és Harris, A gyilkolás magasabb formája című könyve, vagy a Homályos Titkok, amit Leonard Cole, a Rutger professzora írt. Ezek több mint 300 szabadban végrehajtott biológiai kísérletet dokumentálnak, melyeket mind úgy hajtottak végre rajtunk, hogy előtte nem kérték ki a beleegyezésünket, sőt, legtöbbször nem is tudtunk róla. És ez csak az a 300, amit az utóbbi 20-30 évben dokumentáltak! Elég csak egy pillantást vetni Tuskegee, Alabama történelmére, hogy lássuk, mennyire semmibe veszik az orvosok azt, ami körülöttük történik. „Nos, ilyen kísérletek biztosan nem voltak; ha lettek volna, tudnánk róla. Az orvosok biztos tettek volna ellene valamit.” – mondják. Tuskegee, Alabama területén a ’30-as években a feketéket egy kísérlet érdekében összegyűjtötték. 40 évig nyomon követték rajtuk a szifilisz feketékre gyakorolt hatását, és ráadásul mindez a szabadban folyt. De ami igazán érdekes, hogy amikor a penicillin mindenhol elérhetővé vált, ezeket az embereket megakadályozták abban, hogy hozzájuthassanak. Mindez az Egyesült Államok Közegészségügyi Szervezetének igazgatásával történt így, amit ugye ma Atlanta, Georgia-i Járványügyi Központnak ismerünk. Jelenleg ők irányítják az AIDS elleni küzdelmet is. Látható, hogy igenis voltak ilyen kísérletek, melyeket az emberek tudta nélkül folytattak le a lakosságon.
Ugyanígy kész történelme van a kémiai anyagokkal folyó emberi kísérleteknek is. Tehát nem csak biológiai vegyszerekről van itt szó, hanem kémiai vegyszerekről is, gondolok itt például az MK-Ultra nevű kutatási programra, de vannak más esetek is, amikor az Egyesült Államok Kormányának rendelkezése alapján emberekbe kémiai anyagokat juttattak. Például San Franciscóban igen érdekes esetet publikáltak. Prostituáltaknak adtak LSD-t, hogy juttassák be szexpartnereik szervezetébe; a CIA pedig egy egyirányú tükrön át filmezte, hogy mi történik a drog hatása alá került férfiakkal. Az is érdekes, hogy a prostituáltakat ugyan letartóztatták, de a CIA közbeavatkozására felmentették őket. Ez csak egy ízelítő abból, hogy mik mentek végbe a múltban.

De mi van az előrejelzéssel? Volt egyáltalán valamiféle figyelmeztetés? Most akkor beszéljünk erről. Nos, mi az írott anyagok áttekintésével 6 évet töltöttünk el, mélyen beleásva magunkat a témába. Ekkor történt, hogy 1975-ben Tokióban a Leukémia Szakértők Nemzetközi Gyűlésén találkoztunk egy bizonyos Jay Clemenson nevű emberrel. Clemenson még ma is él. 1975-ben ez a Jay Clemenson nevű világhírű járványszakértő /epidemiológus ?/ egy ilyesféle társulat előtt tartott előadást, csak a hallgatói éppenséggel mind rák és leukémia szakértők voltak. Felállt, és a következőket mondta: „Mi valójában egy olyan erőteljes onkogén vírusos járványnak próbálunk megfelelő körülményeket biztosítani, mint amilyen mértékű az 1918-as influenzajárvány volt.” Tehát mit is mondott valójában? Azt, hogy készülj világ, mert a tudósok olyan vírusokat készítenek, amik leukémiát, vagy rákot okoznak, és olyan mértékben fertőzőek, mint az influenza, és hogy több embert fog megölni, mint az 1918-as járványos influenza, ami a Föld lakosságának hozzávetőlegesen 1/5-1/3-át ölte meg. Hát ma pontosan ez történik. Pontosan ez történt! Az AIDS és a közvetlen rokonai pontosan úgy néznek ki, mint azok a vírusok, melyek leukémiát, vagy rákot okoznak, és hasonló módon terjed, mint az influenza. Valójában az AIDS maga nem terjed olyan könnyen, mint az influenza, de egynémely közeli rokona igen, és ezek a vírusok képesek ölni, sőt, kivétel nélkül mindegyikük bizonyosan halálos. (Az AIDS egyedül is képes volna elpusztítani az egész emberiséget.) Az AIDS összes fajtája képes arra, hogy öljön, hogy tökéletesen kiirtsa az emberi fajt, mégsem teszünk semmit. Többnyire ülünk a fenekünkön, és azon csodálkozunk, hogy „mik vannak!” Ezidáig semmi komoly törekvés nem volt eme járvány megfékezésére.
Ezt azért tartom most érdekesnek, mert ha bármelykőtök szeretne többet tudni az AIDS-ről, beszélgessen el egy állatorvossal. Ezek a fertőzések marháktól és juhoktól származnak! És nem az afrikai majmokból. Ezért volt érdekes, hogy amikor a fenti beszéd elhangzott, a közegészségügy marhákról beszélt. Minél jobban belemélyedünk a történetbe, annál abszurdabbá válik, de az AIDS vírus egyszerűen nem származhatott majmoktól. Ennek nem önállóan az AIDS természetéből fakad, hanem a körülményei felelősek érte. Ugyanis ha csak az AIDS létezne önmagában, nem vonhatnánk le semmiféle következtetést; akkor úgymond, „csak úgy a semmiből” is megjelenhetett volna. A dolgok bizonyos értelemben vagy kifejlődnek, vagy generálódnak. Ebben viszont pont az az érdekes, hogy ha megnézzük az evolúció és spontán generáció elméletének történelmét, akkor láthatjuk, hogy az Egyesült Államok Nemzeti Egészségügyi Intézménye dollár milliárdokat költött arra, hogy elhiggyük, spontán generáció márpedig nem létezik, és csak az evolúció tézise a helytálló. De akkor meg itt van ez a „trükkös” AIDS vírus, aminek semmiféle evolúciós múltja nincsen. Akkor mégis létezik a spontán generáció, hiszen ez csak úgy „előbukkant”? Senki nem vizsgálja, hogy honnan ered ez a vírus. Vajon milyen evolúción ment át? Mi az eredete? Mi a felépítése? Nos, mi emiatt mélyedtünk el a témában; hogy láthassuk, honnan is ered ez az egész. Ha megnézzük az AIDS vírus természetét, nagyon érdekes dolgokat fedezhetünk fel. Az AIDS vírus génjei nem léteznek semelyik főemlős, vagy az ember szervezetében. Ha vesszük a majmok, csimpánzok, emberek genetikai kódját, akárhogy is próbáljuk azt átrendezni, így nem fogunk tudni AIDS-et előállítani. Az AIDS vírus génjei két másik vírusban léteznek csupán. Ezeket a marhák és juhok retrovírusainak hívjuk. Az egyikük a marhák bovine leukaemia nevű vírusa, ami pont egy olyan T-sejtű leukémia-termelő anyag, amilyenről Clemenson beszélt. A másik a visna vírus, a juhok agyrothasztó /?/ vírusa, ami az Egyesült Államok nyugati részének birkaállományát már 75%-ban megfertőzte, nem beszélve a világ többi részéről.
Az 1950-es években bovine leukaemia járvány pusztított Európában. Egy Mamaro nevű fickó, és egy csapat retrovírus specialista a következőket mondta az európai marhák megvizsgálása után: „Tudja, valami nincs rendben ezekkel a marhákkal. Valami különös fertőzésük van.” És azt is tudták, hogy ez valami vírusos probléma, csak nem tudták kezelni. Ezért javasoltak egy
programot, amit aztán végre is hajtottak. Ez volt a Call and Kill műveletsor, miszerint csak azokat az állatokat ölték meg, akik fertőzöttek voltak, azokat viszont mind egy szálig. Egész Európán át végrehajtották a Call and Kill programot, több százezer állatot mészárolva le. Ezzel biztosítani tudták a fertőzésmentes gulyákat.
Az Egyesült Államokban igen érdekes kutatást folytattak. Nézzük csak azt, hogy hogyan zajlik egy AIDS vizsgálat. A vérben ellenőrzik a vírus antitestének jelenlétét; ez az elemző teszt /screening test/. A vírus jelenlétét magát nem ellenőrzik, nem vizsgálják. Ha valaki vért ad a helyi Vörös Keresztnek, vagy kórháznak, akkor ők kiveszik a szérumot a vérből, majd megvizsgálják, hogy van-e benne olyan antitest, ami az AIDS vírus ellen irányul.
Na most 1970 körül, a ’70-es évek elején, és a ’60-as évek végén érdekes kutatást végeztek itt az Egyesült Államokban Ames, Iowa városában egy Vandermatten nevű fickó és egy Miller nevű leányzó vezetésével. Ez a Miller és Vandermatten páros csimpánzokat injekciózott be bovine leukaemia vírussal, mert arra a kérdésre keresték a választ, hogy „Vajon ez a vírus veszélyes-e az emberekre?” A következő történt: a csimpánzok teste antitesteket kezdett létrehozni a vírus ellen. Mi volt az automatikus következtetésük? Mivel az állatok szervezete antitesteket gyártott a vírus ellen, nem jelenthet számukra veszélyt. Így aztán az Egyesült Államokban nem végeztek kutatásokat a bovine leukaemia vírus visszaszorítására. Ennek eredményeképp ma ezen ország marháinak körülbelül 15%-a fertőzött a bovine leukaemia vírussal. Ha megnézzük a főbb tejtermelő államokat, mint amilyen Wisconsin, Iowa és Nebraska, észrevesszük, hogy kiugróan nagy a tejtermelő farmereknek a T-sejtű leukémia miatti halálozási aránya. Véleményem szerint ez azért van, mert főként ők fogyasztanak pasztőrözetlen tejet. Egyedül az véd meg bennünket a fertőzéstől, hogy a T-sejtű leukémia vírus elpusztul a tej pasztőrözésekor.


Visszatérve 1969-be az Egyházi Bizottság ülésén elhangzott egy figyelemreméltó beszéd. A Nemzetvédelmi Minisztérium képviselője 10 millió dollárt igényelt, hogy olyan új vírust hozhassanak létre, ami képes szelektíven elpusztítani az immunrendszert. 1972-ben egy víruskutató csoport a következőket írta az Egészségügyi Világszervezet Hivatalos Közleményébe: „Készítsünk olyan vírust, ami szelektíven az emberi T-sejt rendszert pusztítja el.” Sőt, tovább is mentek ennél: „És készítsünk olyan vírust is, ami szelektíven a B-sejt rendszert pusztítja el.” És az Egészségügyi Világszervezet Hivatalos Közleményének 1972. évi 47-es kötetének 257. oldalán azt is leírták, hogy miért is akarnak ilyen szereket létrehozni: „Ezekkel a szerekkel különféle rákokat és leukémiákat lehet létrehozni. Ha képesek volnánk ezeket a fertőzéseket létrehozni, ugyanúgy képesek volnánk a fertőzéseket elpusztítani is”, ami a második része ugyanazon készítési kérelemnek. Tehát 1972-ben egy víruskutató csoport a következőket mondta: „Csináljunk AIDS-et!”
1975-ben Clemenson bejelentette a jöttét, 1980-ban meg is érkezett, mégis mindenki a fejét vakarva kérdezte, hogy „Ej, honnan jött ez az egész?” Nos, nekem nagyon egyszerűnek tűnik a válasz. Ezt a vírust laboratóriumban készítették két vírus rekombinációjával, összekeverésével, összeolvasztásával, vagy összepárosításával. Az egyik vírus a marhák bovine leukaemia vírusa, a másik pedig a juhok visna vírusa.
Na most, ha jobban megnézzük a jelenleg aktív emberi járványokat, akkor még sok érdekes dolgot találhatunk az AIDS-en kívül. Létezik például egy fertőző T-sejtű leukemia vírus, a HTLV-1, ami egy emberi T-sejtű leukemia vírus 1. Ez például egy vegyi úton létrehozott anyag. Olyan, mint a bovine leukemia vírus, ugyanazt a fertőzést okozza embereknek, mint amit a másik marháknak. Ez a vírus bizonyára messze fertőzőbb, mint az AIDS vírus. Dél-Japán lakosságának 20-30%-a már megfertőződött, és ez folyamatosan terjed az ázsiai országok felé, ott pedig a nagy népsűrűség miatt…
Bizony van miért aggódnunk Japán iránt, mert én mondom, ha nem találunk gyógyszert erre a betegségre, hozzávetőlegesen 10 év múlva Japán egész lakossága hirtelen leukémiás lesz, és meghal. Ha nem találunk gyógyszert, a fertőzés el fog terjedni a nagy népsűrűség miatt. És ugyanez fog történni Kínában, Tajpejben, Indiában, és a többi ázsiai országban. A HTLV-2, ami egy HTLV emberi T-sejtű leukaemia vírus 2, szőrös-sejtű leukémiát okoz az embereknek. Ugyanazt a betegséget, amit a bovine visna vírus – egy nagyon szokatlan leukémia, szőrös-sejtű leukémia – okoz marháknak. Ezek a betegségek mind rendelkeznek analóg vegyületekkel, amikből akár ki is fejlődhettek, vagy amikből a jelenkor laboratóriumai előállíthatták őket.
Feltehetnénk a kérdést, vajon hogyan lehetséges egy marha, vagy egy juh vírusból emberi vírust készíteni? 1971-ben és 1972-ben a kutatók igencsak érdeklődni kezdetek a retrovírusok iránt. A retro előtag egy bizonyos fordított átíró /reverse transcriptase/ enzim jelenlétét jelzi. Na most ez így nem mond nekünk semmi, tehát miről is van szó? Van egy vírusunk RNS formában. A mi génjeink DNS formában vannak. Vagyis van két különböző entitásunk, mert a vírusok RNS-e más genetikai állománnyal rendelkezik, mint a mi DNS-ünk. Miért érdeklődtek annyira ezek iránt az anyagok iránt azon felül, hogy ezek segítségével képesek lehetünk etnikum, vagy faj specifikus vírusokat előállítani? Ez a vírus természetéből adódik: amikor bejut a sejtbe, az megváltoztatja a formáját RNS-ről DNS-re, amik így már olyanok, mint a mi génjeink. Ez beépül a genetikai állományunkba, és reakcióba lép a már meglévő genetikai állománnyal; ami egy új vírus létrejöttéhez vezet. Az a tény, hogy képes beépülni genetikai állományunkba, és ott képes érvényesülni; vagyis az, hogy ha beépült, képes cselekedni, nagyszerű lehetőséget jelent arra, hogy géneket építhessünk egy-egy fajba. A tudósok így vélekedtek: „Így fogunk új géneket bevezetni, így fogjuk manipulálni a fajok genetikai állományát.”
Olyan mechanizmust kerestek, aminek segítségével képesek sejtekbe DNS-t juttatni. Tulajdonképpen manipulálni akarták a genetikai állományokat. Ez a vírus emiatt a tulajdonsága miatt került a figyelem központjába; az ő feladata volna a genetikai állomány bevitele, hogy egy fajt örökre meg lehessen ezáltal változtatni.
1972-ben, amikor éppen ekörül a dolog körül majomkodtak az Egyesül Államok Nemzeti Egészségügyi Intézetében, egy Stuart Aronson nevű pasas érdekes anyagot publikált az egerek retrovírusával végzett kutatásairól. Aronson a következőket fedezte fel: fogta az egér retrovírust, és emberi szövet tenyészlemezre helyezte. Miután a vírus többszörösen sokszorozódott, azt fedezte fel, hogy többet nem tenyészik egerekben, csakis emberi szövetben. Így aztán felfedezte, hogyan lehet fajok közti ugrást csinálni, vagyis hogyan lehet egy faj vírusát egy másik faj vírusává tenni. Így lehet a marha bovine leukaemia vírusból HTLV-1 emberi T-sejtű leukaemia vírust készíteni. A vírust megfelelő ideig emberi szövetbe zártan kell tenyészteni, és már kész is van az emberi T-sejtű leukaemia vírus. Ha pedig vesszük a bovine visna vírust, az eredeti AIDS vírust, és ezt neveljük fel emberi szövetben, létrehoztuk az emberi AIDS-et.

Ha a bovine visna vírust, az eredeti AIDS vírust emberi szövetben neveljük fel, akkor eredményül az emberi AIDS vírust kapjuk.

Eleinte, 1983-84-ben csak egy dolog nem volt világos számunkra: ezek az emberek szándékosan tévesztették meg az emberiséget, az amerikai népet – téged, engem – vagy egyszerűen csak hülyék voltak? Na most ne higgyük, hogy ezek olyan hülyék. Több vírus szakértőnek is feltettük a kérdést: „Tudna-e marha bovine leukaemia vírusból és juh visna vírusból AIDS-szerű anyagot létrehozni?”. 1983-84-ben felhívtuk a világ egyik vezető retrovírus szakértőjét, az AIDS szervezetünk egyik vezetőjét: „Végre tudna-e hajtani egy kísérletet? Képes volna AIDS-szerű anyagot létrehozni?” A következő tipikus kérdést tette fel: „Ki akarja ezt tudni?” Mondtam, hogy „Én, Robert Strecker.” Erre azt mondta: „Nézze, valahol Afrika legsötétebb mélyen esetleg találhatnánk hasonló vírust az AIDS-hez. De egy ilyen kísérletet soha-soha nem lehetne sikeresen véghez vinni.”
Hát mi nem igazán hittünk neki. Ezért elmentünk a könyvtárba, ahol rákerestünk az orvosi témájú anyagokra; aki nem hiszi, hogy ez lehetséges, nyugodtan megteheti, menjen csak el a helyi könyvtárába. Elgondolkoztunk azon, hogy vajon minek neveznénk egy olyan vírust, mint milyen az AIDS, ha tudjuk róla, hogy bovine és visna karakterisztikákkal rendelkezik. A következőt kértük: „Kérünk minden anyagot, ami a visna bovine vírusról, vagy a bovine visna vírusról szól, 1950-től mostanáig.” Ez azt jelentette, hogy 1950-től 1984-ig. És szépen meg is érkeztek az anyagok. Találtunk egy bovine visna nevű vírust, ami pontosan ugyanolyan alakkal rendelkezik, mint az AIDS vírus, azonos a molekuláris súlya, bizonyos szempontból a genetikai felépítése is azonos, és a magnézium függősége is ugyanolyan, ami rendkívül ritka az ilyen jellegű szereknél. Pontosan ugyanúgy képes szelektíven elpusztítani a T-sejteket, és persze az AIDS specialisták összevetett tudásanyaga szerint ez a vírus nem létezik. Ez egyszerűen hazugság.
Pontosan ugyanúgy kell bovine leukaemia vírusból emberi T-sejtű leukaemia vírust készíteni, ahogy a bovine visna vírusból emberi AIDS vírust. Fogod a vírust, és el kezded emberi szövetben tenyészteni. 1978-ban jött ki egy tanulmány, amiben leírták, hogy azzal kísérleteznek, hogy bovine visna vírust tenyésztenek embrei szövetben. És mint tudjuk, így lehet a bovine visna vírust emberek számára adoptálni. Ez az íromány 1978-ban a The Journal of General Virology-ban jelent meg, hátha érdekel valakit. Szóval ebben az írományban a következőt írták: „Lehetséges-e, elképzelhető-e, van-e rá esély, hogy ez a vírus képes rosszindulatúvá válni, vagy esetleg egy lassú lefolyású emberi vírusos fertőzéssé alakulni?” És manapság mi ez számunkra? A rosszindulatú rész Kaposi szarkómája , és ugye a lassú lefolyású emberi vírusos fertőzés pedig az AIDS.
Tehát volt előrejelzés, volt közvetlen előzmény, és meg volt maga a létrehozás is. Akkor mi maradt még hátra? Hát a beoltás. Tehát akkor nézzük, szerintünk pontosan mi is történt? A következő: 1972-ben az Egyesült Államok Nemzeti Egészségügyi Intézménye dollármilliókat kapott arra, hogy egyszer, s mindenkor bizonyítsa be, hogy vírusok képesek rákot okozni, amit ugye nem tudtak megtenni 1972 előtt. Ez az oka annak, hogy azelőtt a rák egyáltalán nem volt fertőző, ma pedig az. 1972-ben a világ valamelyik laboratóriumában készítettünk egy olyan vírus csoportot, ami képes rákot okozni. Véleményünk szerint ezeket a vírusokat le is tesztelték, méghozzá feltételezzük, hogy ez Afrikában történt, méghozzá igen nagy létszámban. Ez megmagyarázza, hogy manapság miért van vagy 300 millió afrikai fertőzött. Úgy hisszük, hogy az egész Afrika kontinens ki fog pusztulni 10-15 éven belül. Dr. William Kendall Douglas, aki nemrég tért vissza egy afrikai klinika megalapítása után, azt állította, hogy Afrikában az AIDS már most van annyira pusztító, hogy az emberek szó szerint olyan gyorsan halnak, mint a legyek. Szóval ismétlem, mintegy 10-15 év múlva – és ez teljes mértékben igaz, mi is ezt jósoltuk – bárki elmehet Afrikába, és megnézheti mindezt a saját szemével feltéve, hogy van annyira ostoba, hogy odamenjen, akár maradtak ott emberek, akár nem. Márpedig ha az előrejelzésünk helyes, akkor már nem lesz ott senki.
Az afrikai járvány nem kezdődhetett egy helyről; annyira sok a fertőzött ember, hogy tömeges beoltásnak kellett történnie valamikor a ’70-es évek közepén. Szerintünk fogta magát egy csoport tudós, és elment Afrikába tesztelni az új szereket.
Vajon akkor hogyan jelent meg az AIDS az Egyesült Államokban? Ha megnézzük az AIDS-et, láthatjuk, hogy nem úgy került be az Egyesült Államokba, mint feketéket fertőző heteroszexuális betegség. Fiatal, fehér homoszexuális 20 és 40 év közötti New Yorkban, San Franciscóban, Los Angelesben, Chicagóban vagy St Louisban élő férfiak kapták el először. New Yorkban 1978-ban jelent meg, San Franciscóban pedig 1980-ban. A járványtana ugyanolyan, mint az Egyesült Államok hepatitis B vakcina tanulmánya. /?/ Szerintünk a vírust ugyanazon program keretein belül homoszexuálisoknak is beadták. Lehet, hogy a kanadai repülőjáratokon szolgáló Anton Dega, állítólagos homokos légi utaskísérő volt a kulcsember? Nos, Schultz The Band Played On című könyvében elég abszurdnak tűnik ez a történet. Először is, az egész AIDS járványnak követnie kellett volna a homokos utaskísérő légi utjait, de nem így történt. Továbbá a CDC állítólag figyelemmel kísérte eme utaskísérő tevékenységét. Jogos volna a kérdés, hogy ha az Egyesült Államok szövetségi testületének az ugye a feladata, hogy megakadályozza a betegségek terjedését, akkor miért nem akadályozta meg a megfigyelt személyt abban, hogy elterjesszen egy halálos kimenetű fertőző betegséget? Miért nem tudtak cselekedni? Továbbá hogyan is tételezhetnénk fel, hogy ez az ember csak az egymástól több ezer kilométerre lévő városokban létesített nemi kapcsolatot?
Vagy nézzük azt az elméletet, miszerint a vírus Haitiből került New York Citybe. Nem hiszem, hogy Miami, New Orleans és Houston homokos lakossága elutazott volna Haitibe,
majd New York Citybe, San Franciscóba vagy akár Los Angelesbe. Jelenlegi tudomásunk szerint az Egyesült Államokban az AIDS járvány egybeesik a hepatitis B vakcina tanulmányával. /?/ Pont azok a nagyvárosok az érintettek, ahol a hepatitis B tanulmányokat is végezték.
Jelenleg mi is a helyzet? A vírustan alaptétele, főleg a retrovírusos megbetegedések esetében a következő: ha látsz egy beteget, hamarosan látni fogsz még 100-at. Mert (állatok esetében) minden nyílt megbetegedés után, minden beteg tehén után bizonyosan meg fogja kapni 100 másik is. Jelenleg az Egyesült Államokban 130 000-140 000 AIDS fertőzött van, tehát 13-14, esetleg 15 millió fertőzöttel kell számolnunk. De ha 50 az 1-hez aránnyal dolgozunk, akkor is 6,5-7 millió ember megfertőződéséről van szó. Ha 7 millió lakossal számolunk, és úgy vesszük, hogy egy beteg éves költsége minimum $100,000, csak ennek a betegségnek a kezelésére csillagászati összeget kell majd az elkövetkező 5-10 évben áldozni. De ha Afrikát nézzük, ott már most 2 millió az AIDS-es beteg. Ez ugye idővel 200 millió fertőzöttet jelent. Ezért gondoljuk azt, hogy Afrika egyszerűen nem lesz 5-10 év múlva. A népesség olyan mértékben fog elhalálozni, hogy a kontinens kipusztul.
Az AIDS fertőzés már most annyira befolyásolja Afrikát, hogy az AIDS-sújtotta övezetekben az esőerdő elkezdett újranőni. Olyannyira, hogy ez a műholdas felvételeken is látszik. Nem rég beszéltünk Uganda képviselőjével, aki a következőket mondta: „Már lemondtunk mindenkiről, aki betöltötte 16. életévét.” Tehát minden 16 év fölötti azzal a tudattal él, hogy hamarosan meg fog halni; mi pedig egyetértünk ezzel, elfogadjuk ezt. Az oktatásukat a 16 éven aluliakra összpontosítják remélve, hogy így elegendő ember marad az ország „bizonyos szempontból életképes” fenntartására.
Mi is történik itt? Azt láthatjuk, hogy egyre több és több a megbetegedés, és hogy a fertőzés átterjedt a heteroszexuálisokra is. Szerintünk az egésznek semmi köze a homoszexuálisokhoz, egyszerűen csak náluk helyezték el először. New York Cityben az AIDS jelenleg az 5. legtöbb halálesetet okozza az érett nők közt, és 2-3 éven belül feltételezem, hogy ez lesz az 1. helyen. Sőt, az egész országban az első helyen lesz 3-5 éven belül.
Mi a megoldás? A megoldás szintén egy érdekes probléma. A következőkre bukkantunk, amikor ez után a téma után kutattunk: véleményünk szerint ezt a betegséget hatástalanítani lehet megfelelő rezgésű elektromágneses hullámmal. Emiatt aztán kutatni kezdtünk az elektromágneses gyógyításhoz kapcsolódó anyagok közt, és ez vezetett el minket Royal Raymond Rife elméletéhez. Rife története rendkívül érdekes, mert ha igaz volt az, amit Rife állított – és szerintem igen –, akkor azoknak nem kellett volna meghalniuk, akik 1920-tól napjainkig fertőző rákbetegségben haláloztak el.
Rife teóriája a következő; alapjában véve nagyon egyszerű az egész. Mint ahogy a kristályüveg széttörhető, ha megfelelő hanghullámot bocsátunk rá, Rife szerint éppúgy a vírusok, baktériumok, és maga a rák is elpusztíthatóak megfelelő rezgésű elektromágneses sugárzással. Szerintünk ez igaz; rengeteg bizonyíték van arra, hogy ez így van. Ezért aztán felhagytunk a gyógyszerek iránti kutatással, és inkább erre összpontosítottunk. Egyszerűen nem hiszem, hogy bármikor is képesek volnánk gyógyszer segítségével meggyógyítani ezeket a betegségeket – ezek annál sokkal rafináltabbak. Ezt a betegséget pont arra tervezték, hogy ne lehessen gyógyszeres kezeléssel hatástalanítani. Ezt a betegséget tömegpusztító fegyvernek tervezték, és amint látjuk, jól be is vált.

Nos nézzük át, mit is szerettem volna átadni nektek ezen a konferencián:

  1. Az AIDS vírus nem egy természeti véletlen műve. Ezt a vírust direkt arra tervezték, hogy embereket öljenek vele.
  2. Nem hirtelen jelent meg, 30-40 éven át dolgoztak rajta.
  3. Bizonyos értelemben rajtunk múlik, hogy az elkövetkezőkben mi fog történni. Bele kell bonyolódnunk a politikába; aktívan részt kell vennünk benne, és ehhez önművelés szükséges, sőt, mindenkit művelni kell magunk körül. Nem ülhetünk otthon ostobán ölbe tett kézzel, mert akkor éppoly ostobán fogjuk mi is végezni.


Maradt még pár percünk. Van kérdés?
K: Az AIDS vírus összeköthető a Global 2000-rel?
V: A Global 2000-ben egy olyan mechanizmusról beszélnek, hogy csökkenteni akarják a Föld lakosságát a jelenlegi kétharmadára. Éppenséggel, mint valami tömeges terrorakció, ezt már végrehajtotta az AIDS. El fogja pusztítani Afrikát, a rokonai pedig Ázsiát. És ne felejtsük, a mi országunknak csak 5 éve van Afrika után. Ha mondjuk, van 2 millió fertőzött az Egyesült Államokban, és ez minden évben duplázódik, esetleg csak minden második, vagy harmadik évben duplázódik, akkor is elég 6-8 duplázódás, és máris fertőzött az egész ország. És ez a betegség nem csak szex útján terjed.
K: Mit tudunk tenni, hogy ne kapjuk el a betegséget?
V: Jelenleg annyit tehetünk, hogy nem használunk intravénás szereket, nem váltunk sűrűn partnert, próbálunk monogámok lenni, és megakadályozzuk, hogy bármiféle biológiai vegyületet belénk fecskendezzenek, tekintet nélkül arra, hogy milyen okból teszik.
K: A kék-zöld alga segít megvédeni az immunrendszert?
V: Egy bizonyos Dr. Gallo mondásával válaszolnék, akit éppen most vizsgálnak ki azért, mert ellopta a vírust a franciáktól, és aki ugye minden retrovírus szakértő számára jól ismert. Az Egyesült Államokban csak most kezd terjedni a híre. Szóval Dr. Gallo a következőt mondta: „Ha Supermant AIDS-essé tesszük, AIDS-ben fog meghalni.” Ezt a betegséget arra tervezték, hogy elpusztítsa az immunrendszert, és ezt tökéletesen végre is hajtja.
K: Miért akarna az ellenség ilyesmit készíteni?
V: Nagyon sokat gondolkodtunk ezen. Van egy elmélet, miszerint azért nem használnak biológiai fegyvereket, mert használatuk előtt a hazai lakosságot be kell oltani a vakcinával. De ez így nem igaz. A marhákban, juhokban éveken át volt jelen ez a vírus. Náluk már született megoldás, a korábban említett Call and Kill program: Meg lehet gátolni a betegség terjedését, ha évente az állatállomány kb. 1%-át hajlandóak vagyunk megölni. Ugyanez nem történhet meg egy ilyen országban velünk, emberekkel. Ezért ha nem találunk más megoldást, esetleg valami gyógyszert, menthetetlenül ki fogunk pusztulni. Mindez egészen más egy totalitárius államban, ahol nem okoz problémát évente a nép 1%-át likvidálni.
A motiváció a fontos. Különféle csoportoknak különböző nézeteik vannak. Vegyük csak az atomenergia esetét. Con Edison elektromosságot hozott létre a segítségével, a nemzetvédelmi minisztérium pedig bombákat. A felhasználás módja mindig attól függ, hogy te ki vagy. A rákkutatók a rák eredetét vizsgálták; hogyan jön létre a rák, lehet-e olyan vírust előállítani, ami rákot okoz, lehetséges-e új betegségeket készíteni általa, elő lehet-e állítani a rák gyógyszerét? Természetesen más emberek, különösen a biológiai hadiipar képviselői abban érdekeltek, hogy etnikum, avagy faj specifikus biofegyvereket állíthassanak elő. Ez a törekvésük mára már sikerrel járt. Ha kiválasztasz nekem egy népet, amit ki akarsz irtani, akkor én készíthetek neked olyan vírust, ami csak azt a népcsoportot fogja megölni. Ismétlem, minden azon múlik, mit szeretnénk alkotni. És nem csak az Egyesült Államok folytatnak ilyen jellegű kísérleteket. Az összes ipari ország végzett ilyen kutatásokat: Japán, Franciaország, Anglia, Németország, Oroszország. Ahol létezik biológiai hadviselés, ott ez a vírus is létezik.

További információ:

THE STRECKER GROUP
1501 Colorado Boulevard
Los Angeles, CA 90041, USA
Tel.: (213) 344 8039 Fax: (213) 254 8734
2010.09.07.
vissza